U krijgt
vakmanschap

LUXE WONINGEN

Droomt u van een ambachtelijk gebouwde villa? Een traditioneel en onder architectuur gebouwde exclusieve woning die voldoet aan alle moderne eisen? Bouwbedrijf Doppenberg is uw partner om uw droomhuis te realiseren.

We hebben met ons bouwbedrijf uit Hoevelaken al veel luxe woningen, rietgedekte villa’s en andere droomhuizen in het betere segment gerealiseerd. Het zijn de paradepaardjes van ons aannemersbedrijf. 

We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en wat onze toegevoegde waarde is.

Maak een vrijblijvende afspraak.

SCHOLEN

Als bouwbedrijf Doppenberg B.V. hebben we extra deskundigheid en ervaring opgebouwd in het nieuw bouwen, verbouwen, uitbreiden en renoveren van schoolgebouwen. Voor een schoolgebouw gelden speciale eisen voor bijvoorbeeld inrichting, energie, luchtkwaliteit, akoestiek en warmte- en kouderegulatie. En natuurlijk, het oog wil ook wat. Kinderen en leerkrachten komen tot de beste prestaties in ‘het perfecte klaslokaal’: gezond, comfortabel en duurzaam. En natuurlijk staan scholen tijdens de verbouwing niet altijd leeg.

Wilt u dat de lessen gewoon doorgaan?

Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en zorgen ervoor dat kinderen en docenten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van ons ‘schoolwerk’.

BEDRIJVEN

Voor nieuwbouw en verbouw van kleinschalige en grote complexe projecten binnen de utiliteitsbouw bent u bij Bouwbedrijf Doppenberg B.V. aan het juiste adres. Een bedrijfspand, opslagruimte, kantoor, winkel of garage in Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld of waar dan ook? Leg ons uw wensen voor.

Moet uw bedrijfspand aan strenge normen voldoen, bijvoorbeeld aan de HACCP-normen? Wij hebben er weet van en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor de beste prijs. Bij de bouw of verbouw van een nieuw bedrijfspand zijn vaak veel mensen en instanties betrokken, van magazijnmedewerker tot de gemeente en de brandweer.

Wij zijn bij voorkeur vanaf het begin bij het bouwproject betrokken om zo eventuele valkuilen voor te zijn en meerkosten achteraf te voorkomen. En moeten we verbouwen terwijl ‘de winkel open is’? Wij zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft en dat u uw aandacht aan uw klanten kunt blijven besteden. Uw productie gaat gewoon door.

 

RENOVATIES

 

Wilt u uw huis of bedrijfspand renoveren en zoekt u hiervoor een betrouwbare aannemer, bijvoorbeeld uit de omgeving Hoevelaken, Amersfoort, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoogland, Hooglanderveen of Barneveld? Zoek niet verder, bij bouwbedrijf Doppenberg hebben ze vakmensen in dienst die vaker met dit bijltje hebben gehakt.

Na een renovatie voldoet uw pand weer volledig aan de huidige normen en veiligheidseisen. U woont en werkt met meer comfort in een gebouw dat weer ‘voelt’ als nieuw. Bovendien is een renovatie een mooi moment om uw woning of pand duurzamer, energiezuiniger en gezonder te maken. Dat is vriendelijk voor het milieu, maar ook goed voor uw bankrekening. Door bijvoorbeeld materialen te gebruiken die lang meegaan, bespaart u op onderhoud.

Door uw woning te isoleren, maakt u het klimaat in huis behaaglijker en bespaart u op energiekosten. Energiebesparende maatregelen verdienen zich vaak binnen enkele jaren terug. Dat geldt bijvoorbeeld voor spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, maar ook voor dubbelglas of zonnepanelen. Vraag gratis een offerte aan bij bouwbedrijf Doppenberg en u zult verbaasd staan hoe voordelig dit voor u uit kan pakken.

VERBOUWINGEN

Denkt u aan een aanbouw, een tussenwoning, een serre, een nieuwe badkamer of keuken? Wilt u de ruimte van uw bestaande woning anders indelen of uw woning isoleren? Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u maar één of enkele malen in uw leven uit laat voeren.

Het is daarom belangrijk met betrouwbare vakmensen in zee te gaan. Bij bouwbedrijf Doppenberg B.V werken alleen maar door de wol geverfde metselaars en timmermannen. Zij kunnen uw verbouwing volledig naar uw wensen realiseren. Neem vandaag nog contact op.

DIVERSEN

Naast nieuwbouw en verbouw in de particuliere en zakelijke sector voeren we ook niet alledaagse projecten uit. Wat voor projecten zijn dat? Dat is moeilijk uit te leggen, juist omdat ze niet alledaags zijn. Om een beeld te krijgen kunnen we u wel enkele voorbeelden noemen van bijzondere projecten die we in het verleden gerealiseerd hebben.

Zo hebben we een niet alledaagse combinatie gebouwd van een garage en paardenstal of de kleedkamers van voetbalvereniging sc Hoevelaken. Heeft u een bijzondere niet-alledaagse bouwwens? Laat het ons weten.

Wij hebben een getraind ‘timmermansoog’ om uw wensen tegen het licht te houden en u goed te adviseren. We gaan graag samen met u aan de slag om uw bijzondere wensen te realiseren.

“Van vervallen schuur tot prachtig kantoorpand. Een bouwproces dat we samen met Bouwbedrijf Doppenberg met heel veel plezier doorlopen. Enkele kenmerken: goed overleg, positieve sfeer, aandacht voor details, betrouwbaarheid en kwaliteit. Vanuit de firma Doppenberg werden veel goede suggesties aangeleverd, en in alles meegedacht.

Wat ons verder opviel was dat de bouwers –van metselaar tot timmerman- zo trots waren op het werk dat ze leverden. Vakmensen. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Al meer dan vijf jaar werken we nu met plezier in het pand en krijgen nog regelmatig complimenten van klanten over de afwerking.”

Gabriëlle Pinners – Managing Director Pharmatech Training BV

“Wij hebben met de Bouwbedrijf Doppenberg twee grote bouwprojecten gedaan. Ons woonhuis aan de Penningweg 6 te Hoevelaken in 2000 en de grootse verbouwing van de Bakkerij aan de Hessenweg 56 te Stoutenburg in 2010. Met de verbouwing van de bakkerij konden we nog geen dag stilliggen. Er waren heel veel uitdagingen die we niet uit de weg zijn gegaan.

Beide projecten zijn naar volle tevredenheid van ons uitgevoerd, door fijne vakmensen met visie en inzicht en in goede harmonie tegen een redelijke prijs. Kortom leuke projecten om samen gedaan te hebben waar we met een goed gevoel op terug kijken. Ondanks we heerlijk wonen in het woonhuis en volop broodbakken in de bakkerij, zou ik graag nog eens met hen (ver)bouwen.”

Wim van de Kletersteeg – Directeur Bakkerij Kletersteeg

“Mijn eerste ervaringen met Bouwbedrijf Doppenberg zijn heel goed. Het is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en afspraken nakomt. Alles precies volgens planning. Alles moest in fases gebeuren, omdat onze werkzaamheden moesten doorgaan, maar ze denken met je mee. Voor ons als klant krijg je tevens het gevoel dat ze willen dat je voordelig uit bent. We zijn heel erg tevreden over Bouwbedrijf Doppenberg”.
 
Jaap van den Hoogen – Wijnands Auto Service B.V. (Bunschoten – Spakenburg)
Het door Bouwbedrijf Doppenberg uitgevoerde werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Niet alleen is de geleverde kwaliteit meer dan uitstekend. Ook in werkvoorbereiding, planning en samenwerking op de bouw is alles heel erg goed verlopen. Algehele conclusie: een zeer betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige bouwpartner”.
  
Jan Gerard Koelewijn – JGK Bouwprojecten (Bunschoten)

WAAR KUNT U ONS VINDEN

Oosterdorpstraat 107A - Hoevelaken

T. 033 253 44 17

facebook-icoon linkedin-icoon twitter-icoon