Project omschrijving

Bedrijfspanden

Ook in de nieuwbouw en verbouw binnen de utiliteitsbouw zijn wij thuis. Het gaat hier om gebouwen waar geen mensen wonen, zoals bedrijfspanden, opslagruimtes, kantoren, winkels of garages.
We werken aan kleine, maar ook aan grote complexe projecten in de regio Midden-Nederland.

Moet uw bedrijfspand aan strenge eisen voldoen, bijvoorbeeld aan de HACCP-normen? Wij kennen deze normen en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor de beste prijs.
Bij de bouw of verbouw van een nieuw bedrijfspand zijn vaak veel mensen en instanties betrokken, van magazijnmedewerker tot de gemeente en de brandweer. Wij zijn het liefst vanaf het begin bij het bouwproject betrokken, zodat we het hele proces in goede banen kunnen leiden. Ook denken we mee over hoe we binnen het budget kunnen blijven.

En moeten we verbouwen terwijl ‘de winkel open is’? Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft en dat u uw aandacht aan uw klanten kunt blijven geven. Uw productie gaat gewoon door, en u kunt op een veilige manier blijven werken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verbouwen terwijl ‘de winkel open is’? Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft en dat u uw aandacht aan uw klanten kunt blijven geven. Uw productie gaat gewoon door, en u kunt op een veilige manier blijven werken.

Bel ons en maak een afspraak

Nieuwbouw bedrijfsruimtes

In Hoevelaken ontwikkelden en bouwden wij in samenspraak met de gemeente en een architect 12 bedrijfsruimtes van 50 vierkante meter per stuk. De ruimtes op de begane grond zijn geschikt voor opslag of als werkplaats, en op de eerste verdieping is plek voor kantoren.

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk en hebben op een plezierige manier samengewerkt met Martie en de overige mensen van Bouwbedrijf Doppenberg. Wat ons betreft hebben ze bewezen alle vakmanschap en kennis in huis te hebben om een project vakkundig en volgens de geldende voorschriften uit te voeren.
Daan Onderwater, Projectmanager Versluis

Als hoofdaannemer was Bouwbedrijf Doppenberg verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwkundige, werktuigkundige en elektrotechnische werkzaamheden. Wij kijken terug op een constructieve en prettige samenwerking met Bouwbedrijf Doppenberg en zijn tevreden over de geleverde kwaliteit. Bouwbedrijf Doppenberg heeft in een drukke marktperiode aangetoond haar processen goed te beheersen. Wij bevelen dit bouwbedrijf zonder enige twijfel aan bij onze opdrachtgevers.

Teun Schippers, Projectmanager PentaRho
De contacten tussen ons als opdrachtgever en Doppenberg zijn altijd goed verlopen. Mede door de korte lijntjes en oplossingsgerichtheid zijn onze wensen in relatie tot de timing van werkzaamheden goed verlopen. In het regelmatige overleg bleken ze proactief in het aanvoeren van mogelijke verbeteringen en kostenbesparingen. Ik beveel bouwbedrijf Doppenberg van harte aan voor uw bouwtechnische klus!
Thijs Jan van der Leij, Rector Farel College

Meer projecten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verbouwen terwijl ‘de winkel open is’? Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft en dat u uw aandacht aan uw klanten kunt blijven geven. Uw productie gaat gewoon door, en u kunt op een veilige manier blijven werken.

Contact