Maak
plannen

VAKMANSCHAP TOT IN DETAIL

Specialist in luxe woningen, scholen en utiliteitsbouw

Bouwbedrijf Doppenberg B.V. is een familiebedrijf met een lange traditie, geworteld in Midden-Nederland en de Veluwe. Ons bedrijf ligt niet alleen zelf in een natuurlijk omgeving, maar heeft ook al veel opdrachten in het buitengebied gerealiseerd. Duurzame, degelijke en praktische bouwwerken, maar ook vrijstaande villa’s en verbouwingen aan boerderijen. Modern, klassiek of in welke stijl u maar wilt. Het bouwen van luxe woningen is van lieverlee onze specialiteit geworden, evenals scholen en utiliteitsbouw.
Wij zijn bedrijf waar u zaken mee kunt doen. Afspraak is afspraak. En natuurlijk hebben we door de jarenlange ervaring zoveel kennis in huis dat we u op alle onderdelen van uw bouwproject een goed advies kunnen geven. Wij bouwen met vakmanschap, tot in het kleinste detail.

NIEUWS

Uitbreiding J.H. Donnerschool te Hilversum

Uitbreiding van de J.H. Donnerschool in Hilversum is 18 oktober afgerond. De school is heel erg tevreden met het resultaat. Deze school is er speciaal voor leerlingen die in het normale onderwijs vastlopen en extra hulp en begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld bij hoe ze zich moeten...

lees meer

“Van vervallen schuur tot prachtig kantoorpand. Een bouwproces dat we samen met Bouwbedrijf Doppenberg met heel veel plezier doorlopen. Enkele kenmerken: goed overleg, positieve sfeer, aandacht voor details, betrouwbaarheid en kwaliteit. Vanuit de firma Doppenberg werden veel goede suggesties aangeleverd, en in alles meegedacht.

Wat ons verder opviel was dat de bouwers –van metselaar tot timmerman- zo trots waren op het werk dat ze leverden. Vakmensen. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Al meer dan vijf jaar werken we nu met plezier in het pand en krijgen nog regelmatig complimenten van klanten over de afwerking.”

Gabriëlle Pinners – Managing Director Pharmatech Training BV

“Wij hebben met de Bouwbedrijf Doppenberg twee grote bouwprojecten gedaan. Ons woonhuis aan de Penningweg 6 te Hoevelaken in 2000 en de grootse verbouwing van de Bakkerij aan de Hessenweg 56 te Stoutenburg in 2010. Met de verbouwing van de bakkerij konden we nog geen dag stilliggen. Er waren heel veel uitdagingen die we niet uit de weg zijn gegaan.

Beide projecten zijn naar volle tevredenheid van ons uitgevoerd, door fijne vakmensen met visie en inzicht en in goede harmonie tegen een redelijke prijs. Kortom leuke projecten om samen gedaan te hebben waar we met een goed gevoel op terug kijken. Ondanks we heerlijk wonen in het woonhuis en volop broodbakken in de bakkerij, zou ik graag nog eens met hen (ver)bouwen.”

Wim van de Kletersteeg – Directeur Bakkerij Kletersteeg

“Mijn eerste ervaringen met Bouwbedrijf Doppenberg zijn heel goed. Het is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en afspraken nakomt. Alles precies volgens planning. Alles moest in fases gebeuren, omdat onze werkzaamheden moesten doorgaan, maar ze denken met je mee. Voor ons als klant krijg je tevens het gevoel dat ze willen dat je voordelig uit bent. We zijn heel erg tevreden over Bouwbedrijf Doppenberg.”

Jaap van den Hoogen – Wijnands Auto Service B.V. (Bunschoten – Spakenburg)

Het door Bouwbedrijf Doppenberg uitgevoerde werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Niet alleen is de geleverde kwaliteit meer dan uitstekend. Ook in werkvoorbereiding, planning en samenwerking op de bouw is alles heel erg goed verlopen. Algehele conclusie: een zeer betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige bouwpartner”.
  
Jan Gerard Koelewijn – JGK Bouwprojecten (Bunschoten)

WAAR KUNT U ONS VINDEN

Oosterdorpstraat 107A - Hoevelaken

T. 033 253 44 17

facebook-icoon linkedin-icoon twitter-icoon