Project omschrijving

Luxe woningen

Droomt u van een ambachtelijk gebouwde villa? Een traditionele, exclusieve woning die is ontworpen door een architect en voldoet aan alle moderne eisen? Bouwbedrijf Doppenberg zorgt ervoor dat uw droomhuis straks écht bestaat. We hebben met ons bouwbedrijf uit Hoevelaken al veel luxe woningen, rietgedekte villa’s en andere droomhuizen in het betere segment gebouwd. Het zijn de paradepaardjes van ons aannemersbedrijf.

We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en wat wij te bieden hebben. Maak een vrijblijvende afspraak.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Een traditionele, exclusieve woning die is ontworpen door een architect en voldoet aan alle moderne eisen? Bouwbedrijf Doppenberg zorgt ervoor dat uw droomhuis straks écht bestaat.

Bel ons en maak een afspraak
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk en hebben op een plezierige manier samengewerkt met Martie en de overige mensen van Bouwbedrijf Doppenberg. Wat ons betreft hebben ze bewezen alle vakmanschap en kennis in huis te hebben om een project vakkundig en volgens de geldende voorschriften uit te voeren.
Daan Onderwater, Projectmanager Versluis

Als hoofdaannemer was Bouwbedrijf Doppenberg verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwkundige, werktuigkundige en elektrotechnische werkzaamheden. Wij kijken terug op een constructieve en prettige samenwerking met Bouwbedrijf Doppenberg en zijn tevreden over de geleverde kwaliteit. Bouwbedrijf Doppenberg heeft in een drukke marktperiode aangetoond haar processen goed te beheersen. Wij bevelen dit bouwbedrijf zonder enige twijfel aan bij onze opdrachtgevers.

Teun Schippers, Projectmanager PentaRho
De contacten tussen ons als opdrachtgever en Doppenberg zijn altijd goed verlopen. Mede door de korte lijntjes en oplossingsgerichtheid zijn onze wensen in relatie tot de timing van werkzaamheden goed verlopen. In het regelmatige overleg bleken ze proactief in het aanvoeren van mogelijke verbeteringen en kostenbesparingen. Ik beveel bouwbedrijf Doppenberg van harte aan voor uw bouwtechnische klus!
Thijs Jan van der Leij, Rector Farel College

Meer projecten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Een traditionele, exclusieve woning die is ontworpen door een architect en voldoet aan alle moderne eisen? Bouwbedrijf Doppenberg zorgt ervoor dat uw droomhuis straks écht bestaat.

Contact