Project omschrijving

Verbouwingen

Denkt u aan een aanbouw, tussenwoning, serre of nieuwe badkamer of keuken? Wilt u de ruimte van uw woning anders indelen? Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u maar één of een paar keer in uw leven laat doen.

Het is daarom belangrijk om met betrouwbare vakmensen in zee te gaan. Bij bouwbedrijf Doppenberg B.V werken metselaars en timmermannen met jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat uw verbouwing er precies uitziet zoals u wil. Neem vandaag nog contact op.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij bouwbedrijf Doppenberg B.V werken metselaars en timmermannen met jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat uw verbouwing er precies uitziet zoals u wil.

Bel ons en maak een afspraak
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk en hebben op een plezierige manier samengewerkt met Martie en de overige mensen van Bouwbedrijf Doppenberg. Wat ons betreft hebben ze bewezen alle vakmanschap en kennis in huis te hebben om een project vakkundig en volgens de geldende voorschriften uit te voeren.
Daan Onderwater, Projectmanager Versluis

Als hoofdaannemer was Bouwbedrijf Doppenberg verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwkundige, werktuigkundige en elektrotechnische werkzaamheden. Wij kijken terug op een constructieve en prettige samenwerking met Bouwbedrijf Doppenberg en zijn tevreden over de geleverde kwaliteit. Bouwbedrijf Doppenberg heeft in een drukke marktperiode aangetoond haar processen goed te beheersen. Wij bevelen dit bouwbedrijf zonder enige twijfel aan bij onze opdrachtgevers.

Teun Schippers, Projectmanager PentaRho
De contacten tussen ons als opdrachtgever en Doppenberg zijn altijd goed verlopen. Mede door de korte lijntjes en oplossingsgerichtheid zijn onze wensen in relatie tot de timing van werkzaamheden goed verlopen. In het regelmatige overleg bleken ze proactief in het aanvoeren van mogelijke verbeteringen en kostenbesparingen. Ik beveel bouwbedrijf Doppenberg van harte aan voor uw bouwtechnische klus!
Thijs Jan van der Leij, Rector Farel College

Meer projecten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij bouwbedrijf Doppenberg B.V werken metselaars en timmermannen met jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat uw verbouwing er precies uitziet zoals u wil.

Contact